جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

اصول بسته بندی در اسباب کشی

این موضوع روشن است که بسته بندی ای قابل قبول است که اصول بسته بندی را رعایت کند و همچنین اطمینان سالم رسیدن وسیله به مقصد را تضمین کند. از این رو تصمیم گرفتیم تا اصول بسته بندی را به شما آموزش دهیم.

با ما همرا باشید تا روش مرحله به مرحله بسته بندی انواع وسایل منزل را فرا بگیرید.

ابزار مورد نیاز

برای بسته بندی کردن لوازم منزل به کارتن اسباب کشی , نایلون های حباب دار , کاور وکیسه برای بسته بندی لباس و فرش و همچنین لوازم جانبی مانند طناب و چسب پهن نیاز داریم.

کارتن های اسباب کشی در اندازه ها و انواع مختلف از نظر استحکام در بازار موجود می باشند که تهیه آنها کار سختی نیست.

بر حسب اهمیت وسیله می توانیم در انواع تک لایه , سه لایه , پنج لایه و هفت لایه استفاده کنیم.

می توانید برای مشاهده آموزش قدم به قدم اسباب کشی به مطلب راهنمای جامع اسباب کشی مراجعه کنید.

لوازم منزل را چگونه بسته بندی کنیم ؟

همان طور که گفته شد بهترین روش برای بسته بندی لوازم منزل استفاده از کارتن های اسباب کشی می باشد.

طبق اندازه و اهمیت وسیله کارتن مورد نظر را انتخاب می کنیم و وسیله را درون آن قرار می دهیم.

فضای خالی درون کارتون را با نایلون های حباب دار یا پارچه و یا هر وسیله نرمی که قابلیت گرفتن ضربه را دارد پر میکنیم تا هنگام ضربه های ناخواسته به وسیله موردنظر آسیبی نرسد. همچنین باید توجه داشته باشیم که کالا هایی که باید به دور از اب و گردوغبار باشند را درون نایلون قرار دهیم و در انها را با طناب محکم ببندیم تا از تماس با آب در امان باشند.

لوازمی که شامل قطعات کو چک هستند و امکان جدا شدن قطعات در هنگام ضربه وجو دارد را باید در یک نایلون پلاستیکی قرار دهیم تا از گم شدن قطعات به هنگام ضربه جلوگیری کنیم

در آخر با چسب پهن یا طناب کارتون را محکم و مقاوب در برابر ضربه می کنیم

زدن برچسب روی کارتن ها

شاید این موضوع به نظر بی اهمیت باشد اما همین موضوع ساده می تواند شما را از سردرگمی نجات دهد . روی برچسب ها محتویات کارتن و مکان قرار گیری آن در خانه جدید را درج کنید تا هم از محتویات آن با خبر باشید و همچنین هنگام ورود به خانه جدید آن را در مکان مورد نظر قرار دهید. در صورت نداشتن برچسب می توانید از ماژیک یا خودکار استفاده کنید.

اصول بسته بندی لوازم خاص

حتما برای شما هم گاهی پیش آمده که برای بسته بندی لوازمی که دارای ارزش زیادی هستند احساس نگرانی کنید. بنابر این تصمیم گرفتیم اصول بسته بندی بعضی از لوازم خاص را آموزش دهیم

ظروف شکستنی

آسیب پذیرترین و با ارزش ترین بخش اثاثیه منزل ظروف و کریستالها هستند و هرقدر آنها را با دقت و حوصله بیشتری بسته بندی کنید بهتر است و نگرانی شما را از بابت صدمه دیدن کمتر می کند.

بهتر است لوازم گران قیمت خصوصا شکستنی ها را درجعبه های اصلی خودشان که دارای حفاظ مخصوص است قرار دهید.

اگر کارتن این وسایل را دور ریخته اید در مورد این بخش از اثاثیه حتما از کارتن های مستحکم و استاندارد استفاده کنید.

ظروف چینی کم حجم مانند بشقاب در تعداد بالا بسیار سنگین هستند و می توانند در هنگام حمل مشکل ساز شوند. سعی کنید تا در زمان حمل و نقل تعداد معقولی از ظروف را درون هر جعبه قرار دهید.

برای کالاهای شکستنی از کارتن های بزرگ استفاده نکنید چون سنگینی زیاد باعث می شود احتمال از بین رفتن تعادل هنگام حمل زیاد شده و در این صورت بدست آوردن تعادل مجدد سخت بوده و در صورت رها شدن کارتن به هر دلیلی درصد آسیب در کارتن های سنگین بسیار بالاتر از کارتن های با وزن مناسب است.

وسایل شکستنی حتما باید با لفاف مناسب بسته بندی شوند. آنها را در فوم، پلاستیک حباب دار، کاغذ تمیز یا پارچه نخی بپیچید و درون یک کارتن سالم و محکم بسته بندی کنید.

بهتر است خصوصا در مورد کارتن شکستنی ها 3-2 سانتی متر بالا و پائین کارتن با چیزی که نرم و منعطف باشد مانند کاغذ مچاله شده، پلاستیک حبابدار، لباس یا حوله پر شود تا در صورتی که کارتن سنگینی روی آن قرار گرفت اجناس داخل آن آسیب نبیند.

هنگام پر کردن کارتن به ظرفیت آن توجه کنید. وسایل نباید به دیواره های کارتن فشار بیاورند چون هنگام حمل بسیار آسیب پذیر می شوند.

سعی کنید اجناس داخل کارتن ثابت شوند و فضاهای خالی را با کاغذ مچاله شده، پلاستیک حباب دار،لباس یا دستمال پر کنید.

اجناس خرده ریز مانند قاشق و چنگال را قبل از بسته بندی شمارش کنید تا از کسری آنها مطلع شوید و برای راحتی آنها را می توانید با لفاف مناسب در ظروف فریزری در دار قرار دهید.

کارتن ها و جعبه های کوچک را درون کارتن های بزرگ قرار دهید تا فراموش نشوند و کار حمل آنها تسهیل گردد. البته به وزن نهایی کارتن بزرگ توجه کنید که قابل حمل باشد.

برای بسته بندی بشقابها در بین آنها از لفافهای نازک مانند فوم نازک یا کاغذ تمیز استفاده کنید. سعی کنید هر یک دست را جدا و دور آن را با پلاستیک حبابدار یا چند لایه فوم بپوشانید. این دسته ها را به صورت عمود مانند آبچکان ظرفشویی در کارتن قرار دهید تا احتمال آسیب کمتر شود. اگر ارتفاع کارتن زیاد است بهتر است ظروف بالاتر و در مرکز قرار گیرند.

در مورد ظروف مسطح مانند دیسها نیز توجه شود که در کف کارتن خوابانده نشود بلکه مانند بشقابها عمودی قرار گیرند.

بهتر است کریستال های گران قیمت به تنهایی یا نهایت هر 2 الی 3 قلم با هم درون یک کارتن قرار گیرند و از نایلون حبابدار برای بسته بندی آنها استفاده شود.

در مورد کارتن های ظروف چینی حتما هشدار حمل با احتیاط، شکستنی و جهت حمل را مشخص کنید. می توانید برای راحتی این کارتن ها را با کاغذهای رنگی، چسبهای رنگی و یا برچسبهای شکستنی مشخص کنید که هم تشخیص آن برای باربرها راحت باشد هم شما بتوانید هنگام حمل آنها را سریع شناسایی می کنید.

هنگام حمل به کارکنان شرکتی که حمل و نقل را انجام می دهند، بگویید برای حمل این کارتن ها و جای آنها در کامیون، کارهای لازم را انجام دهند. معمولا این کارتن ها را به تنهایی حمل می کنند و از حمل چندتایی آنها باید جلوگیری کرد و داخل کامیون روی کارتن های دیگر و در جای ثابتی قرار می دهند تا تکان نخورند.

لیوان و ظروف استوانه ای

تور فوم بهترین لفاف برای این اجناس است. بهتر است که این اجناس با چیزهای سنگین و زاویه دار بسته بندی نشوند. نکته مهم در مورد این اجناس این است که اولا در کارتن تحت فشار نباشند دوما به صورت ایستاده داخل کارتن قرار گیرند و سوما از بالا و کف کارتن فاصله داشته باشند.

شما می توانید از کارتن مخصوص لیوان که برای این کار تهیه شده نیز برای بالا بردن سرعت و ظریب ایمنی حمل ای اقلام استفاده کنید.

شوینده ها

در مورد این قبیل اجناس اگر ظرف آنها شیشه ای است تور فوم که مناسبترین لفاف برای کالاهای استوانه ای است استفاده می شود. درب این اقلام باید مهر و موم شود برای این کار درب را باز کرده و زیر آن یک لایه سلفون یا نایلون ساده قرار داده ودوباره درب را محکم ببندید سپس دور درب را با چسب محکم ببندید. بهتر است هر کدام جداگانه داخل یک نایلون قرار گرفته و بسته بندی شوند تا اگر اتفاقی افتاد مایعات درون شیشه روی کارتن هاو اثاثیه دیگر ریخته نشود و مشکلات جانبی کمتری پیش آید. برای حمل جعبه های چوبی یا پلاستیکی محکم مناسب هستند و در صورت نبود این جعبه ها از کارتن های کوچک استفاده کنید.از کارگرها بخواهید هنگام حمل و محل قرار دادن در کامیون احتیاط بیشتری بکنید.

آلات موسیقی :

میزان برخورد آلات موسیقی را با اجسام دیگر به حداقل برسانید وفشار را از روی آن ها بردارید و را ترجیحا در یک کارتن مخصوص و جداگانه قرار دهید.

اثار هنری :

بزای اسیب نرسیدن به آثار هنری بهتر است جلوی انها یک لایه شیشه نازک قرار دهیم تا در هنگام ضربه شیشه اصلی اسیب نبیند و ترجیحا در یک کارتن پنج لایه یا هفت لایه قرار بگیرند. به هیچ وجه نقاشی و اثار هنری را با روزنامه بسته بندی نکنید چون ممکن است جوهر موجود در روزنامه به نقاشی شما آسیب بزند.

لباس :

اگر لباس گران قیمتی دارید و می خواهید چروک نشود و به آن اسیبی نرسد می توانید از کارتن های اسباب کشی مخصوص لباس مانند تصویر زیر بهره ببرید .

کارتن اسباب کشی مخصوص لباس

اما اگر این موضوع برایتان اهمیتی ندارد می توانید از کارتن های معمولی اسباب کشی استفاده کنید.

لوازم آشپزخانه

چرخ گوشت، مخلوط کن، آبمیوه گیری، تستر، سرخ کن و … از لوازم برقی معمول آشپزخانه هستند. اگر کارتن خود دستگاه را دارید بهترین راه برای حمل آنها است. اگر به هر دلیلی کارتن آنها موجود نیست باید با لفاف مناسب که معمولا پلاستیک حبابدار است پوشانده و در کارتن مناسب قرار گیرند.توجه کنید که متعلقات این دستگاه ها را با دقت بسته بندی کنید و در کنار خودشان قرار دهید تا بعدا با مشکل کمتری روبرو شوید. در مورد دستگاههای کوچک تر می توانید با هم داخل کارتن مناسبی که تحمل وزن را دارد قرار دهید. اگر دستگاه بزرگ است و داخل کارتن های معمول جا نمی شود از چند لایه نایلون حبابدار استفاده کنید یا از ورق کارتن برای پوشش استفاده کنید و از کارگرها بخواهید در هنگام حمل و محل قرار گرفتن در کامیون دقت بیشتری بکنند.

یخچال

يخچال و فريزرهاي خانگي از جمله لوازم زندگي هستند كه به دليل ابعاد و وزن از لحاظ حمل و نقل داراي محدوديت هستند. جابجايي هاي ساليانه و طبقاتي بودن ساختمان ها به همراه سيستم هاي حساس يخچال و فريزرهاي خانگي در قسمت موتور و سرد كننده، ايجاب مي كند تا حمل و نقل اين كالاها با حساسيت و حوصله بيشتري انجام شود.

با توجه به اینکه شما تا آخرین لحظه با این وسیله سرو کار دارید داشتن یک برنامه غذایی مناسب که قبلا ذکر شد بسیار کمک کننده است.

روز قبل فریزر را از برق بکشید و یخچال را کاملا خالی و تمییز کنید.

ترجیحا بهتر است طبقه ها جداگانه حمل شوند و سایر قسمتهای متحرک مثل جا تخم مرغی، جا میوه ای و … با چسب مخصوص نقاشی کاملا ثابت شوند.

درب یخچال را در صورت داشتن قفل ببندید در غیر این صورت با چسب مخصوص نقاشی این کار را انجام دهید. اگر از طناب برای بستن استفاده می کنید مواظب قسمتهای سرد کننده پشت دستگاه در یخچالهای قدیمی باشید.

سیم برق را جمع کرده و در پشت یخچال با چسب مخصوص نقاشی آن را ثابت کنید.

در مورد یخچالهای ساید بای ساید اگر بتوانید با کمک شرکت تولید کننده یا افراد فنی درب آن را جدا کنید به میزان بسیار زیاد در بالابردن ضریب ایمنی حمل موثر است. درب این یخچالها از اهمیت بالایی برخوردار است و وقتی به تنهایی حمل شود احتمال آسیب پایین می آید و بدنه هم با باز شدن درب سبک تر و کم حجم تر می شود و حمل آن ساده تر می شود.

پس از اطمینان از بستن درست همه چیز دور یخچال را با یک یا دو لایه نایلون ضربه گیر بپوشانید. برای محکم کردن پلاستیک حبابدار بهترین کار پیچیدن چند لایه سلفون مخصوص است در غیر این صورت از چسب با کیفیت به اندازه مناسب استفاده کنید یا دور آن طناب بپیچید. توجه کنید که به نحوی از نایلون حبابدار استفاده کنید که شل نباشد و محکم پیچیده شده باشد و از درست بسته شدن آن مطمئن شوید که در حین کار باز نشود.

هنگام حمل بهتر است که به صورت ایستاده یا نیمه ایستاده حمل شود تا از ورود روغن کمپرسور به لوله های خنک کننده جلوگیری شود.

هنگام حمل به هیچ عنوان از لوله های کندانسور یا درب یخچال استفاده نشود.

بهتر است در کامیون با لفاف مناسب در گوشه ای ثابت شود تا در تکانهای ماشین بدنه و سیستم سرد کننده آسیب نبیند.

بعد از انجام جابجايي و استقرار يك بررسي عمومي به لحاظ آسيب ديدگي قسمت هاي سرد كننده، سيم هاي برق و … انجام دهيد تا اگر مشکلی پیش آمده با بازدید فنی از اتفاقات حادتر جلوگیری کنید.

پس از قرار دادن یخچال در جای خود با استفاده از پیچهای مخصوص آن را تراز و پس از زمانی حدود 5 ساعت آن را به برق با جریان ثابت وصل کنید.توجه کنید.

اجاق گاز

ابتدا تمام متعلقات قابل جدا شدن را مانند شعله پخش کن ها، درب شیشه ای روی گاز و طبقه فر را جدا کنید و جداگانه بسته بندی کنید. سیم برق و لوله گاز را با چسب به پشت گاز متصل کنید. درب فر را با چسب مخصوص نقاشی خوب ببندید. با توجه به اینکه ممکن است در کامیون روی گاز چیزی قرار دهند بهتر است یک کارتن تا شده یا ورق کارتن را روی گاز قرار دهید تا از آسیب به سطح گاز جلوگیری شود. پس از اطمینان از بسته شدن همه چیز با یک یا دو لایه نایلون ضربه گیر گاز را پوشش دهید.

لباسشویی

بسته بندی ماشین لباسشویی با توجه به نوع ماشین لباسشویی متفاوت است ، اینکه یک ماشین لباسشویی سطلی باشد ، دوقلو باشد و یا حفره ای باشد در بسته بندی حساسیت های خاص خود را دارد ولی بطور عمومی در مورد همه ی ماشین ها باید موارد زیر را رعایت کنید .

درب ماشین لباسشویی و مخزن پودر لباسشویی با چسب مخصوص نقاشی کاملا چفت و محکم باشد.

همه ی ماشین لباسشویی ها بطور عمومی از یک سیم برق و یک لوله ی فاضلاب و در برخی از انواع آنها لوله ی اتصال آب گرم و آب سرد برخوردارند. حتما کابل برق کاملا جمع شود . لوله ی خروجی به فاضلاب کاملا جمع شود و درب لوله حتما بسته شود. ورودی آب گرم و آب سرد نیز حتما پوشانده شود. سعی شود در مواردی که ماشین لباسشویی دارای پایه است کابل برق و لوله ی فاضلاب پس از جمع شدن به زیر ماشین لباسشویی با احتیاط نصب گردد و جمع شود . و در سایر مواقع حتما در یک سمت ماشین لباسشویی در کنار هم جمع شود و به تنه ماشین لباسشویی با چسب متصل گردد.

در مورد ماشین های حفره ای دقت کنید با پیچ های مخصوصی که دارند محور گردنده آن را مهار کنید. اگر به این نکته دقت نکنید در صورت حمل غیر اصولی ممکن است بعدا هنگام کار با صدای غیر عادی ماشین مواجه شوید.

پس از اطمینان از بسته شدن تمام متعلقات با استفاده از یک یا دو لایه پلاستیک حبابدار مانند یخچال خوب پوشش دهید.

ماشین ظرفشویی

در مورد ماشین ظرفشویی نیز به همین صورت عمل کرده و ابتدا درب آن را با چسب مخصوص نقاشی خوب ببندید و متعلقات آن را مانند سیم برق و لوله های ورود و خروج آب با چسب به بدنه متصل کنید.

پس از اطمینان از بسته شدن تمام متعلقات با استفاده از یک یا دو لایه پلاستیک حبابدار مانند یخچال خوب پوشش دهید.

توجه داشته باشید در مورد کالاهای بزرگ آشپزخانه اگر از پلاستیک حباب دار برای لفاف استفاده می کنید دیگر نیازی به بستن درب آنها با چسب نیست.

کمد و دراور

لباس های تاشده موجود در کشوها و کمد اگر خیلی سبب سنگینی نمی شوند، بگذارید در کشوها بمانند. فقط کشوها و در را با چسب مخصوص به دیواره کمد بچسبانید. . نگذارید نوارچسب مدت طولانی روی دراور باقی بماند و چسب زدن را در آخرین لحظه جابه جایی انجام دهید.اگر دستگیره متحرک دارند یک چسب کاغذی یا فوم نازک دور آن بکشید تا هنگام حمل به بدنه آسیب نرسانند.

اگر دراور شما از چوب سنگین است و جابجایی آن با کشوها مشکل است ابتدا کشوها را خارج و پس از چیدن مرتب وسایل داخل آن کشوها را داخل یک یا دو پلاستیک بزرگ و ضخیم قرار دهید و با چسب طوری محکم کنید که چیزی از آن بیرون نریزد. اگر کشو از لوازم خرده ریز پر شده جوری آن را با وسایل دیگر مثل لباس زیر پر کنید که خرده ریزها در اثر برخورد با هم یا فشار آسیب نبینند. می توانید از کارتن پنج لایه ضخیم برای محافظت از گوشه ها استفاده کنید. پس از اتمام کار دراور یا کمد را با پلاستیک حبابدار یا سلفون مخصوص بپوشانید.

مبلمان

این بخش از اثاثیه بدلیل شکلهای متنوع  اصطلاحا ” بد بار ” هستند. در مورد مبلمان سه سطح بسته بندی پیشنهاد می شود که این سه سطح از نظر قیمت و میزان حفاظت متفاوت هستند.

  • در این روش صرفا از سلفون مخصوص برای پوشش استفاده می شود که فقط از کثیف شدن مبلمان جلوگیری می شود ولی مانع آسیب در اثر ضربه ها نمی شود.
  • در این روش ابتدا نقاط حساس مبل را با یک یا دو لایه پلاستیک حبابدار یا ورق پنج لایه کارتن می پوشانید. این نقاط در مبلهای کلاسیک یا استیل قسمتهایی مانند تاج، دسته و پایه هستند که کنده کاری چوب دارند و در مورد مبل های راحتی قسمتهایی مانند روی دسته و پشت سر و گوشه ها هستند( در مورد مبل های کلاسیک می توان برای محافظت بیشتر و کار آسان تر از فوم مخصوص لوله ای استفاده کرد). سپس با سلفون مخصوص دور تا دور آن را پوشش میدهید. این روش رایج ترین روش بسته بندی است که اگر باربرها بی دقتی نکنند انشاا.. از آسیب های رایج مصون می مانید.
  • این روش معمولا برای مبلمان گرانقیمت بیشتر استفاده می شود که مانند روش دوم است ولی قبل از پیچیدن سلفون با یک یا دو لایه نایلون حباب دار دور تا دور مبل را پوشش دوباره می دهند.

در تمام روشها اگر مبل شما روکش دارد میتواند به عنوان یک لایه محافظتی خوب که ظریب ایمنی را بالاتر می برد عمل کند.

در مورد مبلهای راحتی بهتر است اتصالات آن مانند زیر دسته های شیشه ای و پایه ها را جدا کنید. این مبلها بدلیل حجم بزرگتری که دارند در مسیر خصوصا پیچ راهروها آسیب پذیرترند و بدلیل وزنی که دارند ضربه هایی که به پایه می خورد شدید است. اگر این کار را انجام می دهید هر پایه را با پیچهای خودش جداگانه در کیسه های کوچک بسته بندی کنید و جای آن را با شماره گذاری و درج آن در دفترچه اثاث کشی مشخص کنید تا هنگام نصب مجدد به مشکل بر نخورید. اگر تشک ها قابل جدا شدن است بهتر است همراه کوسنها داخل نایلون یا گونی بزرگ و نو جداگانه حمل شوند.

در مورد مبلهای تک نفره کلاسیک بهتر است  بعد از پوشاندن نقاط حساس یکی از آنها را برعکس روی دیگری قرار دهید به گونه ای که نشیمن آنها در مقابل هم باشد. این دو را با طناب به هم متصل و سپس با پلاستیک حبابدار یا سلفون دور آن را پوشش میدهید. اگر مبل دسته دار است می توانید در فضای ایجاد شده بین دو نشیمن چیزهای سبک مثل لباس، پرده یا کوسن قرار دهید و اگر دسته ندارد به اندازه ای که تاج مبل به زمین نخورد از چیزهای سبک پر کنید. این کار باعث می شود پیچیدن پلاستیک حبابدار یا سلفون راحت تر و با میزان کمتر باشد و همینطور حمل آنها راحت تر و با ضریب ایمنی بالاتری انجام می شود و هنگام چیدن داخل ماشین از فضای ماشین استفاده بهینه تر می کنید.

در مورد میزهای جلو مبلی از روشی که برای میز ناهار خوری که در ادامه پیشنهاد شده استفاده کنید.

کتاب

برای کتابها و لوازم سنگینی مثل ابزارهای فنی حتما از کارتن های کوچک استفاده کنید. توجه کنید که شاید این وسایل شکستنی نیستند ولی اولا شما هم در منزل قدیم حین بسته بندی و هم در منزل جدید موقع باز کردن کارتن ها و قرار دادن اثاثیه در جای خود  ناگزیر از جابجا کردن این کارتن ها هستید پس به فکر سلامتی خود باشید دوما کارگرها هم انسان هستند به قول معروف ” آن قدر بار کن بِکشه نه اینکه بُکشه ” و از طرفی هنگام کار برای بردن کارتن های سنگین ممکن است غر بزنند یا حتی طلب پول اضافه کنند ثالثا ممکن است حین جابجایی کارتنی که خیلی سنگین است روی سایر اثاثیه که بسته بندی مناسب ندارند قرار گرفته و به آنها آسیب جدی برساند.

سعی کنید کتابهای با سایز یکسان را کنار هم قرار دهید تا چیدمان مناسب تری داشته باشید.

برای راحتی کار ابتدا قفسه پایین را شروع کنید و کارتن بعدی را روی کارتن پر شده قرار داده و قفسه بالاتر را شروع کنید با این کار نیاز به نشستن و برخاستن بی مورد ندارید.

جهت قرار دادن کتاب در کارتن بهتر است مانند قفسه کتابخانه باشد و در بالا و پایین کارتن از یک لایه نایلون ضربه گیر یا کاغذ مچاله شده برای محافظت از لبه کتاب استفاده کرد. اگر دو سری کتاب کنار هم قرار می گیرد سعی کنید پشت به پشت هم باشند که در اثر حرکت آسیب به هم نرسانند.

یکی از روشهای مناسب حمل کتاب استفاده از چمدانهای چرخدار است.

اگر کتب نفیس دارید می توانید با فوم آنها را پوشش دهید و بالا و پائین کارتن را نیز با لفافی مانند فوم، پلاستیک حبابدار یا پارچه بپوشانید.

بسته بندی رخت خواب

از قدیم برای رختخواب عموما از ملحفه های بزرگ استفاده میشود. به صورت جایگزین می توانید از گونی های بزرگ و تمییز یا بغچه های زیپ دار سایز رختخوابی استفاده کنید. استفاده از گونی به دلیل ارزان بودن مرقون به صرفه تر است و از طرفی بغچه ها چون پس از جابجایی می توانند برای نگهداری رختخواب در کمد نیز استفاده شوند برای عده ای مناسبتر است. توجه کنید که اگر از بغچه های زیپ دار استفاده می کنید چون اساسا برای نگهداری ساخته شده اند نه حمل حتما باید با طناب پیچیده شوند و حمل با استفاده از طناب باشد.

بسته بندی خوش خواب

خوشخواب ها چون قابلیت تعویض رویه را ندارند و معمولا افراد نسبت به کثیف شدن آن حساس هستند و از طرفی اصطلاحا “بد بار” بوده و یکی از مشکلات جابجایی هستند. اگر کاور آن را دارید بهترین پوشش هستند در غیر این صورت از کاور های خوشخواب کارتن کالابر می توانید جهت این کار استفاده کنید. یک روش دیگر پیچیدن چندین لایه سلفون مخصوص است که ارزانتر می باشد ولی کار زمان بری است.

بسته بندی مواد غذایی یخچالی

استفاده از مواد خنک کننده راه حل این موضوع می باشد که روش پیشنهادی ما استفاده از ژل خنک کننده می باشد. البته می توان از یخ هم استفاده کرد که استفاده از یخ می تواند مشکلاتی برای ما به وجود بیاورد . از جمله این مشکلات زمان محدود سرد نگهداشتن می باشد ودر صورت آب شدن می تواند ایجاد کننده مشکلات جدی باشد از این رو توصیه می کنیم که از ژل های خنک کننده استفاده کنید.

برای حمل و نقل این مواد نیاز به کیسه های 2 میلیمتری داریم.

برای بسته بندی این گونه مواد باید اصول بسته بندی گفته شده در زیر رعایت شود

ابتدا مواد غذایی را درون این کیسه ها قرار می دهیم و ماده غذایی را به مواد خنک کننده آغشته می کنیم .

سپش ان را درون کیسه قرار میدهیم و در ان را با طناب می بندیم تا مانع از خارج شدن مواد خنک کننده شود.

اگر قصد یک سفر طولانی را دارید بهتر است کیسه را درون یک عایق قرار دهید

و در نهایت آن را درون کارتن اسباب کشی قرار دهید

همانطور که قبلا گفته شد برنامه غذایی و خرید را به صورتی تنظیم کنید که ترجیحا چیزی باقی نماند. اگر از مواد فریزری باقی مانده آنها را روز قبل درون ظروف بزرگ مانند قابلمه به منزل یکی از نزدیکان منتقل کنید. مقداری یخ برای این انتقال از قبل آماده کنید. میوه های باقی مانده را نیز داخل نایلون تمیز با ماشین خود حمل کنید. موادی مانند برنج و بنشن اگر در ظروف خیلی بزرگ هستند از ظروف خود خارج و پس از اطمینان از عدم وجود آفت داخل کیسه ریخته و با گونی مناسب حمل کنید و داخل ظرفهای آنها را با چیزهای خرده ریز مثل ادویه جات و … پر کنید. در این کار از تکان نخوردن این خرده ریزها در ظرف مطمئن و طوری درب آنها را ببندید که باز نشوند برای این کار از چسب پهن یا ریسمان استفاده کنید.

اصول بسته بندی لوازم برقی

در صورتی که کارتن وسیله را دارید حتما از کارتون خودش استفاده کنید و می توانید چند وسیله برقی را در یک کارتون اسباب کشی قرار دهید

اما اکثر افراد کارتون وسیله برقی را بعد از مدتی استفاده از  وسیله دور می اندازند اگر شما هم جز این دسته از افراد هستید با ما همراه باشد تا اصول بسته بندی لوازم برقی را آموزش ببینید.

در صورت نداشتن کارتن وسیله برقی آن را درون نایلون های حباب دار قرار دهید و سپس ان را درون یک پلاستیک قرار دهید تا از ورود آب جلوگیری شود.

و در نهایت آن را درون یک کارتن اسباب کشی بگذارید.

 

در این مقاله سعی کردیم اصول بسته بندی انواع وسیله ها و لوازم خانگی را به شما آموزش دهیم.

راهنمای جامع اسباب کشی  به آموزش قدم به قدم اسباب کشی با حداقل سختی می پردازد

 

در این مقاله سعی کردیم تمام اصول بسته بندی را برایتان بیاوریم اما شما می توانید به صفحه ویکی پدیا هم در این مورد مراجعه بفرمایید

جستجو

نوشته های تازه

فهرست مطالب